Yritys

Yli 40 vuoden kokemus nuohouksesta ja ilmanvaihtojärjestelmistä!

NY-JA toiminta alkoi vuonna 1976 kun Kurt Turpeinen aloitti Uudessakaarlepyyssä nuohoojana. Nykyään NY-JA nuohoaa useissa Pohjanmaan kunnissa ja henkilökunta on kasvanut jo 12 henkilöön. 

Nuohoojan ammatti ei ole vuosien saatossa pitkälti muuttunut, vaan se on käsityötä jonka tarkoitus on paloturvallisuuden edistäminen varsinkin kodeissa ja vapaa-ajan rakennuksissa missä ihmiset asuvat.

Nykyään kiinteistönomistajan tulisi itse tarkistaa palohormien ja savupiippujen kunto, asia jota on vaikea tai melkeinpä mahdotonta tavallisen ihmisen tehdä ilman koulutusta tai kokemusta. Tässä voimme antaa luotettavaa asinatuntija-apua jolloin saa nukkua yönsä rauhassa.

Ilmanvaihtojärjestelmät

Huomattavasti monimutkaisempi ala on ilmanvaihtojärjestelmien säätäminen sekä kunnossapito. Suodattimien vaihtaminen, korjaukset ja järjestelmien säätäminen vaatii ammattilaista, tällöin saavutetaan hyvä terveellinen sisäilma ja myöskin taloudellisesti toimiva järjestelmä. NY-JA henkilökunta koulutetaan jatkuvasti ja tekniset laitteet ovat huippulaatua, jotta voimme palvella mahdollisimman hyvin niin vanhoja kuin uusia asiakkaita.  


Bild1Bild2